Responsive menu

Werken als Interim Manager ?

Welkom > Werken als Interim Manager ?
U bent een ervaren Interim Manager of wilt starten met Interim Management ?

Neos Interim Management is hoogstwaarschijnlijk het bedrijf dat bij u past. Onze consultants zoeken niet alleen, samen met u, de opdracht die u op het lijf geschreven is. Ze begeleiden u ook langs het hele parcours.

Neos Interim Management biedt u heel wat voordelen en garanties:

  • Expertise. Met onze ervaren en gepersonaliseerde aanpak evalueren we welke functies en rollen het best beantwoorden aan de technische vaardigheden, motivatie, persoonlijkheid en voorkeuren van elke kandidaat.
  • Reputatie. We hebben bijgedragen aan het succes van heel wat vooraanstaande bedrijven, door de juiste kandidaten voor te stellen aan de outstanding managers. En de vraag naar kwaliteitsvolle kandidaten van deze bedrijven blijft groot…
  • Flexibiliteit. We kunnen u een voltijds of deeltijds contract aanbieden, of zelfs een formule van enkele dagen per maand. Flexibel zijn, hoort uiteraard bij onze missie.
  • Werkwijze. Onze interne processen laten ons toe de juiste kandidaat te vinden in minder dan 10 dagen en soms zelfs binnen de 24 uur.
  • Concreet. We registreren uw kandidatuur meteen in de database van Neos Interim Management. We garanderen elke kandidaat een antwoord binnen de 5 dagen.

Wacht niet langer en stuur uw kandidatuur per mail naar didier.woitrin@neosim.be, of bel ons op het nummer + 32 2 77 11 444. We beantwoorden met plezier al uw vragen. 

Een Interim Manager nodig ?

Contacteer ons