Responsive menu

Case Stories

Welkom > Neos > Case Stories
Didier Woitrin heeft een pak ervaring met interim management. En ook een heleboel onwaarschijnlijke verhalen, die zijn doorzettingsvermogen mooi illustreren:

Sommige geselecteerde stukken :

Mission impossible ?

“Het was een vrij groot bedrijf. Ze belden me omdat ze op zoek waren naar een algemeen directeur. Die moest Nederlandstalig zijn, scheikundige én een MBA op zak hebben. Tegen wanneer hebben jullie hem nodig? Meteen? OK! Op een uur tijd kregen ze niet 1, maar 3 cv’s die beantwoordden aan hun criteria. Onder hen ook de interim manager die ze zochten. Een dag later was hij al aan de slag…”

Kan je iemand vinden tegen gisteren?

“De telefoon rinkelt iets na 18u. Een klant heeft heel dringend een hoogvlieger nodig voor een leidinggevende functie. In een vrij specialistische context. Om 11u ’s morgens de volgende dag hadden ze het cv van een echt pareltje in handen. Om 16u een afspraak. En om 17u was het contract getekend. Voor zulke dagen leef ik!”

Een job vol verrassingen

“Hij was de baas van een grote multinational. Meer dan 6.000 werknemers. En op zoek naar een bijzonder profiel. Geen IT, Management of Finance. Maar wel een stewardess voor de privéjet van het bedrijf. Ervaren, meertalig, hoogopgeleid en bereid om een heel variabel uurrooster te werken (genre ‘Het is 17u, morgen vertrekken we naar Tokyo, maak alles maar klaar.’). Ook dat profiel heb ik gevonden. Niet in interim management, maar voor een vast contract.”

Een Interim Manager nodig ?

Contacteer ons